Vil du engagere dig i lokal udvikling? Kursus 4/6 i Vissenbjerg

LAG Middelfart

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter inviterer til lokal udvikling. 

Landdistriktsprogrammet 2014-2020 ruller og nu skal der etableres en Lokal Aktionsgruppe i området, der dækker Kerteminde, Nordfyn, Middelfart og Assens kommuner. Målet er at skabe flere lokale arbejdspladser og bedre levevilkår i landdistrikterne.

Vil du have indflydelse på udviklingen i dit lokalområde, så er det nu, du skal på banen. Der bliver to kurser. Det første er målrettet alle med interesse i lokaldrevet udvikling i landdistrikterne og vil i Kerteminde, Nordfyn, Middelfart og Assens området finde sted

Onsdag d. 4. juni kl 19-21 på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej 30, 5492 Vissenbjerg.

Læs mere her

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.