Vi shiner forsamlingshuset op den 10. og 11. august Vi kan bruge mange hænder – også dine!

Vi starter med morgenmad og uddeling af opgaver, lørdag den 10. august kl. 9.00

Der skal males køkken, toiletter i kælderen, træværk i hallen og begge sale, samt væggene i hallen. Formålet med al den maling er, at få husets indre til at fremstå indbydende og frisk, således at alle brugerne af huset og deres gæster føler sig vel tilpas.

Jer der gerne vil hjælpe og ikke vil male, vil vi også gerne se. Forsamlingshusets loft og kælder trænger hårdt til oprydning og sortering, der er stole der skal støvsuges, borde der skal efterses osv. Så kom endelig frem fra sommerhi og giv en hånd med.

Vi vil gerne have et overblik over hjælpere, så en telefonopringning til Leo Hansen 6094 9564 eller en mail til baaringforsamlings@gmail.com vil være en stor hjælp.

Vi har brug for alle de hænder vi kan skaffe. Hænder der kun har tid et par timer den ene af dagene er også meget velkommen, så meld dig endelig til. J


 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.