Velkomstmøde for nye eller nyere tilflyttere – første gang 24/9 – tilmelding en forudsætning

Velkomst til BåringEr du ny eller nyere tilflytter til Båring Banke dvs. Båring skoledistrikt hhv.  Asperup og Roerslev sogne, så er du hermed inviteret til velkomstmøde. Måske har du allerede fået et velkomstbrev i postkassen eller også gør du det i nærmeste fremtid. Velkomstbrevet kan læses i sin fulde længde her.

Eller er du nabo til en tilflytter, så må du gerne henvise til denne invitation og fortælle din nye nabo om BåringNyt.

Det er Lokal Kommunikation, som er vært ved velkomstmøderne De vil blive holdt en gang i kvartalet fremover. Alle på den Rytmiske Efterskole i tidsrummet 19:30-21:00.

Lokal Kommunikation vil fortælle om områdets mange muligheder, faciliteter, foreninger og meget andet. Vi serverer kaffe og kage og til evt. børn en sodavand. 

Vi uddeler også en velkomstpakke – én pr. familie eller adresse -, som overvejende indeholder gavekort til lokale butikker, foreninger, fællesspisninger m.v. – alle sammen sponsorgaver.

– tilmelding er derfor en forudsætning – se indbydelse

De kommende velkomstmøde er fastlagt til:

  • 24. september 2015 – kl. 19:30 – 21:00
  • 25. november 2015 – kl. 19:30 – 21:00
  • 16. marts 2016 – kl. 19:30 – 21:00
  • 15. juni 2016 – kl. 19:30 – 21:00
Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.