Succes med fernisering og udstilling af lokale kunstnere på Asperupgaard den 4. maj. 2014

Orkesteret "Selvsving"

Orkesteret “Selvsving”

Dejlig smittende irsk og skotsk folkemusik med orkestret “Selvsving” blev mødt besøgende til Asperupgaard`s fernisering søndag den 4. maj.

Bjarne Dinesen og kunstnerne tog imod med en forfriskning.

Mange mennesker var mødt op til den store 23.000 m2 store “Wild Garden” samt til 13 forskellige kunstnere både fra det lokale område og udefra som alle udstillede på Asperupgaard.

Der var nok at se på med 400 Rhododendron, over 200 forskellige Magnolier og mere end 500 andre træer og buske.
Kunstnernes enestående collager af naturen, flotte malerier og acrylbilleder. Smukke farverige billeder, fantastiske skulpturer, den flotteste keramik, figurative emner mm. mm.

Alle sanserne blev mættet med sanselig duft fra Magnolier, kunst i mange afskygninger for øjet, musik for øret og forfriskninger til ganen.
En dejlig tilbagevendende tradition, der igen i år blev et tilløbsstykke, hvor også Middelfarts borgmester Steen Dahlstrøm kiggede forbi.

En inspirerende eftermiddag med solskin og tørvejr.

 

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.