Sæsonstart i byens ungdomsklub samt fernisering

pluto_baaring

Kom og deltag søndag den 5. oktober 2014 fra klokken 12:00 til ca. 14:00

Ungdomsklubben PLUTO (over for Brugsen i Båring) holder sæsonstart-kick-off med et unikt tiltag i form af fernisering, hvor alle kan opleve Emma Kjærs fortrinlige kunstneriske værker.

Kunstneren Emma Kjær – 20 år, fra Kærby, vil i år give Plutoklubben en gave i form af dekorationer og malerier udført i klubbens lokaler samt vægge.

Emma Kjær vil i et par dage i september male vægge og deslige i klubbens lokaler til ære for klubbens unge.

Deltag i klubbens sæsonstart hvor vi byder byens borgere, unge som voksne til en tur rundt i klubben. Hvor I kan høre om klubbens historie, se lokalerne, de flotte nymalede vægge af Emma Kjær og meget mere. Vi byder på te, kaffe, sodavand, hjemmebag og hvad vi ellers disker op med.

Mange sensommerhilsner fra Ungdomsklubben PLUTO.

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet, Båring skole, Børneuniverset den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.