Så kom julemanden til Båring

2014 madeira 101Den 24. december om formiddagen valfartede Bårings´ glade børn til dagli´ brugsen. Der var også noget at glæde sig til. Julemanden stod nemlig klar til at hilse på alle de søde børn, inden han drog videre til en travl aften.

Så var der alle julesokkerne, der havde hængt ned fra loftet overalt i brugsen og skabt hygge i hele december måned.

Et rigtigt flot syn; men børnene var nok mest spændt på hvad og hvor meget nisserne havde nået at fylde i sokkerne her i juletravlheden. 
2014 madeira 099

Det så ud til at være nogle glade børn, der tog hjem fra brugsen med julesokken i hånden, så mon de ikke også kommer op at hænge til næste år.

 

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet, Dagli' brugsen den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.