/Plutos forside

Velkommen til ungdomsklubben PLUTO

!Siderne er under opbygning!

Plutoklubbens hjemmeside – Her finder du de informationer du søger

Velkommen til Plutoklubbens hjemmeside, hvor vi vil holde dig og din familie opdateret med hvad som foregår og hvad som sker af spændende ting den næste tid. Benyt venligst denne side til at holde dig informeret om aktiviteter, arrangementer og vigtige datoer.

Pluto ungdomsklubVi holder til på 1. sal ovenpå sløjdlokalerne på Båring Skole.

Der er mulighed for et par hyggelige timer i Plutos egne lokaler med spil, film, musik osv. Nogle gange bruger vi også skolens Multisal hvor vi hygger og er aktive med diverse boldspil.

Plutos aktiviteter foregår KUN de 2 nævnte steder, hvor de frivillige voksne også vil være til stede.

Klubben vil være åben hver tirsdag aften fra og med oktober til og med marts, dog holder vi pause i skolens ferieperiode. Det koster 170,- for at være medlem pr. sæson, som bedes betalt inden den 1. november. Man skal huske at melde sin ankomst i Pluto og ligeleds når du går igen.

Pluto stiller mange faciliteter til rådighed og der er rig mulighed for at købe sodavand og slik i klubben. Priserne er lave, så man behøver ikke at have mange penge med.

Sæsonen slutter med en fælles tur ud af huset til f.eks.: Bowling-arrangement hvortil der vil være tilmelding. Der vil muligvis også blive arrangeret noget i løbet af sæsonen også.

Går du i 5. klasse eller derover? – Har du lyst til at hygge med andre jævnaldrende?… Så mød op i Pluto – Tirsdage 19.00 til 21.00!

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG!!! 🙂 – Se fotosamling fra 2014 og 2015 her: http://postimg.org/Plutoklubben