Om Båring Banke

Højt til himlen – kort til alt andet , sådan kan det siges.

En perle på Vestfyn og i trekantsområdet!

cropped-Båring-vig-e1401120908742.jpg cropped-cyklister_i_rapsmark.jpg 3 små cyklister Lokal lystfisker Æbleplantage

Med noget af Danmarks skønneste natur uden for døren, Lillebælt i baghaven, frugtplantager i massevis og med 3-sporet motorvej, der forbinder vores område med et kæmpe opland af arbejdspladser og indkøbsmuligheder indenfor 30 minutters kørsel – er Båring Banke en perle af et sted at bo. Det tager 10 minutter til Middelfart!

Dertil har vi egen skole samt børneunivers og en velfungerende Dagli’Brugs, alt noget der binder byen sammen og gør det til et attraktivt sted for såvel gamle som unge. Og for slet ikke at nævne det store, lokale foreningsliv med BGF og Bamok – vores idrætsforening og musikforening, som de største flagskibe. Vi har også 2 forsamlingshuse samt 2 kirker at byde på.

Kunne du tænke dig at flytte hertil eller blot “prøve os af”, har vi en velkomstkomité, velkomstpakke og guides, der gerne tager dig og din familie med rundt og præsenterer området. For er der noget vi gerne vil – så er det nye beboere. Det er forudsætningen for udviklingen af vores landsby og område. Kontakt gerne post@baaringnyt.dk eller Lokal Kommunikation, Helge Møller Madsen – tlf 2025 9594, for aftale eller yderligere oplysninger.

Tag en tur på i området eller hjemmesiden www.BåringNyt.dk, kig evt. under “TILFLYTTER” og få meget mere at vide. Der er både nye byggegrunde på vej og mulighed for at se huse til salg eller leje. 

foto 2 DagliBrugsen Baaring skole ca. 1972. MK_udsolgt byskilt_baaringnyt

 Siden kan hentes som PDF her: Om området _ Båring og omegn