Opfordring fra kommunen til nabohjælp

59126_141005196047768_157596570_nNabohjælp er en metode til at beskytte dit og naboens hus mod indbrud! Middelfart Politi tilbyder oplæg om hvordan man kan beskytte eget hjem mod indbrudstyveri og hvordan et nabofællesskab kan stå sammen omkring forebyggelse af indbrud. Middelfart Politi kommer gerne ud til jer for at fortælle om bl.a. Nabohjælp og andre muligheder for beskyttelse af ejet hjem. Oplægget fra politiet varer ca. ½ time.

I kan slå 2 fluer med et smæk, hvis I ud over generalforsamling, fællesspisning eller anden sammenkomst har et inspirerende oplæg, som gavner lokalsamfundet.

Middelfart Politi har oplyst mig om, at de i de seneste måneder har registreret en række indbrud i Båring-området og i Nørre Aaby. Men også alle andre lokalområder vil kan have gavn af Nabohjælp som forebyggende foranstaltning. Middelfart Politi har den klar opfattelse, at Nabohjælp hjælper mod indbrud, og efter en stor kampagne i hele Middelfart Kommune i december 2013 er indbrudstallene i hele kommunen tydeligt faldet.  

Hvis I er interesseret eller har spørgsmål, så ring eller send mig en mail.

Venlig hilsen
Sabine Christensen
Fundraising- og udviklingskonsulent

Dette indlæg blev udgivet i Lokaludvalget den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.