Nyt fra Børneuniverset – 4 små video giver dig en realistisk oplevelse

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bsLstPb1KbE[/youtube]

og øvrige 3: vuggestuen – børnehaven – de ydre faciliteter

www.BåringNyt.dk er blevet opdateret med videoer om børneuniverset, der et giver realistisk oplevelse af de dejlige faciliteter og omgivelser.

4 små film

I kan i disse 4 film se en realistisk beskrivelse af Båring Børneunivers, – og Båring Børnehus som er en del af universet. I den første film introduseres I til Båring Børneunivers, – og tankerne for dette. I de 3 følgende film er der lagt vægt på vores Børnehus (dagtilbud for de 0 til 6 årige). Vi håber at de enkelte film vil vise børn og forældre, hvad de vil møde her i institutionen.

Om det nye børnehus

I 2011 stod børnehuset færdigudbygget som det ses i dag. August 2014 påbegyndes så renovering og udbygning af Båring skole og skolefritidsordning. Dette byggeri færdiggøres juni 2015. Efter denne gennemgribende renovering og udbygning vil såvel skole og skolefritidsordning, samt børnehuset fremstå med moderne og indbydende lokaler. Fysisk ligger hele Båring Børneunivers på samme matrikel, – men er fysisk adskilt mellem skole og børnehus.

At være et univers betyder bl.a. at der er fælles ledelse, fælles bestyrelse, – og at medarbejderne arbejder på tværs af enheden. Der er etableret et fælles morgenåbningstilbud, – ligesom at vi i ferieperioder, med et mindre antal fremmødte børn arbejder fælles.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Børneuniverset den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.