Naturens dag i Båring

Ved Båring Vig kan alle interesserede få en hyggelig oplevelse med hele familien, hvor Lag Middelfart, Smag og Oplev og Båring Vig Kystaktiviteter laver aktiviteter sammen med Tvillingegården.

Der vil være mulighed for at spille krolf, petanque, gå en tur til vandet, hvor edn nystartede forening Båring Vig Kystaktiviteter vil forestå forskellige aktiviteter ved/på vandet, afhængig af vejret.

Til frokost kan der købes en lækker anretning med friske fisk fra Båring Fisk. Der kan samtidig smages på produkter fra andre af aktørerne i Smag og Oplev Middelfart netværket.

Madam Blå pigerne fra Tvillingegården sørger for kagen til kaffen om eftermiddagen.

Så tag hele familien med og få nogle hyggelige timer i Båring Vig fra kl. 11.00 om formiddagen til ca. 17.00.

Se hele programmet for Naturens dag i Middelfart kommune på www.middelfart.dk/naturens dag

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.