Motionsløb for de mindste.

For lille til halvmarathon?

Deltag i bibliotekernes motionsløb for de mindste

Den 28. april – Ejby
Den 29. april – Nørre Aaby
Den 30. april – Middelfart
Alle steder kl. 9.15

Middelfart Kultur og Bibliotek varmer op til Lillebælt Halvmarathon og afholder for tredje år i træk løbelut-løb for små joggere. De sidste par år har flere hundrede små løbere kæmpet sig gennem ruterne i Ejby, Nørre Aaby og i Middelfart og det er igen i år muligt at stille op bag mållinjen i de tre byer. 

 Hvor I Ejby bliver der løbet på græsplænen ved siden af biblioteket, i Nørre Aaby er det i Tusindårslegeparken og til sidst i Middelfart i Herman Jensens anlæg.

Hvem Biblioteket har inviteret børnehaver og de større dagplejebørn til at deltage i løbet og alle førskolebørn er velkomne til tage far, mor eller bedste i hånden og stille op.

Se mere på : http://www.middelfartbibliotek.dk/Default.aspx?ID=1099

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.