Loppemarked lørdag den 14. september

Loppemarked lørdag den 14. september
Kunne du tænke dig at give en hånd med?

 

·          Søren Rasmussen og Leo Hansen står i spidsen for alt omkring lopperne, bemanding af boder ol og de kan altid bruge nye kræfter, så har du lyst til at give et nap med, enten i ugen op til den 14. september eller på dagen, så giv endelig besked til en af dem.

·          Vi samler stadig lopper ind og du kan kontakte Søren Rasmussen eller Grethe Eising, hvis du har noget der skal hentes.

·          Cafeen er også åben i år og Elly Lillelund er i spidsen for køkkenet, så hvis du vil donere en kage til cafeen el. så giv     besked til Elly

·          Lotteri har vi også i år og har du mulighed for at donere en eller flere præmier til lotteriet, så høre Tine Busk meget gerne fra dig.

Kontaktnumre Leo 6094 9564, Søren 6123 2436, Grethe 2238 2394, Elly 2873 5910 og Tine 2978 0708

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.