Lad os være dit talerør eller PR-kanal …

Til alle lokale foreninger, bestyrelser og grupper.

Som lokalområde er vi taknemlige for det store engagement, der lægges af alle de mange frivillige, som står bag lokalområdets mange foreninger m.v.

MEN lidt PR og information kan være alt-afgørende for at tiltrække nye medlemmer eller forældres opbakning.

Derfor vil vi fra Lokal Kommunikation opfordre til, at I informerer os – bare lidt – om jeres målsætning, planer og aktiviteter. Det behøver på ingen måde være stort og forkromet. Bare send 10-20 linjer til helgeMM@gmail.com eller kaj0947@gmail.com.  Så spreder vi budskabet via www.BåringNyt.dk og tilhørende facebook-gruppe.

Dette indlæg blev udgivet i BåringNyt den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.