Kom til Danmarks næst-smukkeste festival d. 30. maj – på den Rytmiske Efterskole i Båring

Oplev vores elever fyre den af med deres fritidsbands til årets musikfestival.

Rytmiske efterskole i BåringDen Rytmiske Efterskole ligger i noget af Danmarks smukkeste natur, så hvad er mere naturligt end at lave en festival? Det gør vi hvert år i maj. Dette års festival ligger 30. maj fra kl. 10.00 -23.00.

  •  Alle er velkommen til en alkohol- og røgfri festival.
  •  Koncerten er åben for alle

Hovedformålet med vores festival er, at eleverne kan få lov at fyre den af sammen med alle de fritidsbands, de har fået dannet i løbet af året. Koncerten er åben for alle, så du skal bare invitere gamle venner og bekendte til at komme til Danmarks næst-smukkeste festival ☺

Harry Potter, reggae og heavy

På festivallen kan du opleve alt musik fra Harry Potter filmmusik over reggae til heavy. Der er boder med mad, is og drikke. Der vil også være numre fra skolens Danmarks turne, så hvis du ikke oplevede de fantastiske numre i KBH, O´ense eller Århus så kan du høre dem her.

 I 2014 kunne vi, endnu en gang, præsentere vinderne af DM i sangskrivning for efterskoler, og hvem ved …. måske kan vi være så dygtige igen.

Læs mere om efterskolen her.

Pva. Rytmiske Efterskole

 [Fra efterskolens hjemmeside]

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet, Sang og musik den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.