Kære lokale foreninger. Vil I være søde at koordinere tidspunkt for generalforsamling mv. via vores fælles kalender?

Selvom det lyder lidt som skolelæreragtigt …

Saa koordiner via hjemmesidenDen største bevæggrund til at lave vores lokalområdes “hjemmeside” – jeg vil hellere kalde det en kommunikationsportal, selvom det lyder højtflyvende – var at koordinere vores mange arrangementer, historier, billeder og muligheder i lokalområdet mv.

Mange andre grunde har siden beriget idéen og løsningen, men det handler stadig om at være god til “lokal kommunikation”.

Evnen til at få det bedste ud af vores lokale ressourcer  er en egenskab, som har rigtig høj værdi. Så koordinering er et vigtigt ord!

Derfor brug kalenderen på www.BåringNyt.dk. Alle kan melde aktiviteter og andet ind via post@BaaringNyt.dk eller henvende sig direkte på mail til Kaj eller Helge (2025 9594). Foreninger og andre vil vi rigtigt gerne tilbyde at kunne lægge indlæg på selv. Men vi – ligesom I – er jo også frivillige og begrænset af private ressourcer. Dog gør vi det, vi kan.

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet, BåringNyt, Lokaludvalget den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.