Indvielse af den nyrenoverede skole d. 18/8

Båring Skole, som i dag er en del af Båring Børneunivers, har det sidste år været igennem en omfattende renovering. Denne renovering er nu afsluttet, og vi vil derfor gerne indbyde børn, forældre, byens borgere og samarbejdspartnere til en officiel indvielse.

Renovering af Båring Skole

 

Indvielsen finder sted tirsdag d. 18. august fra kl. 15.00 til 18.00

Skolens bygninger vil være åbne og tilgængelige i hele arrangementets varighed. For børn og andre barnlige sjæle, vil der i løbet af eftermiddagen være mulighed for at prøve forskellige sjove og skøre boder. Båring Børneunivers byder på grillpølser, og der vil være mulighed for at købe øl og vand.

Ved arrangementet vil der være forskellige talere. Børneuniversets ledelse, formanden for fællesbestyrelsen ved Båring Børneunivers og Borgmester Steen Dahlstrøm Middelfart Kommune er på talerlisten. Derudover vil andre der måtte have lyst til at sige et par ord, have mulighed for at benytte talerstolen. Med venlig hilsen, – og på gensyn Personalet ved Båring Børneunivers

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet, Båring skole, BåringNyt, Børneuniverset den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.