Hjælp os med at få skabt et godt billedarkiv over vores lokalområde

Billeder efterlyses …

DSC09635 DSC09641 DSC09653 DSC09638

Anne Marie, kommunens boligkonsulent, søger jævnligt – og så sent som i dag – materiale til at publicere brochurer, artikler mv over Middelfart Kommunes attraktive bosætningssteder, herunder Båring og omegn. Det er typisk med ultrakort frist!  Bl.a. til dette formål, men også i vores egen interesse, ville det være rigtigt godt at have et billedarkiv for vores område.

Det kan være billeder af

  • Boliger – og boligformer
  • Haver
  • Arrangementer
  • Lokale faciliteter (sportsplads, legeplads, skole osv)
  • Naturen
  • Situationer (vejret, fest i gadebilledet, trafik, huller i vejen)

Ligger du inde med gode fotos i høj opløsning, er du mere end velkommen til at sende udvalgte til Lokal Kommunikation, Helge Møller Madsen, til mail: helgeMM@gmail.com – og vi går i gang med at opbygge arkivet. Eller næste gang, du tager et pletskud, så send en kopi til os.

Asperup  kirke  forår, redigeret Aftenbillede Strandgyden 16 DSC04937 Tour de Baaring - for smaa

På forhånd tak
– Lokal Kommunikation

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet, BåringNyt den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.