HEIM Sommerkoncert 2018

 Torsdag den 5. juli kl. 19.00. Kirkestræde 5, Asperup

Perry Stenbäck

Perry Stenbäck, bosiddende i Jelling, Danmark – født 1970, Stockholm, Sverige – belønnet Grammy guitarist, sanger, komponist og multi-instrumentalist.

Instrumenter

Elektriske og akustiske guitarer, Lap / pedal steel, Dobro / Weissenborn, guitarer, Banjo, Mandolin, Cister, Laud, Violon, Keys, Zithern, Saw, Viola og Nyckelharpa (Svensk Keyed violin) – Og i øvrigt alt med strenge og noder…

Genre

Blues, Klassisk Rock, Klassisk, Country, Electronica, Folk, Funk, Jazz, Pop, Reggae, Rock Resumé Perry specialiserer sig i Blues-relaterede genrer, Traditionel Folk og Roots-musik og har spillet alt fra klassisk og jazz til Country og Hard Rock. Uddannet på RMC Copenhagen, Denmark, 1999, med en kandidatuddannelse i performance, og med sig på bas, har han sin søn Robert, der er en særdeles dygtig musiker.

Perry er en velrenommeret sessions-spiller og har deltaget i 150 + plader, hvoraf mange er nomineret / tildelt med danske Grammys (DMA). Han modtog personligt en dansk Music Award/Folk (Grammy) i 2009 som “Instrumentalist of the Year” og blev stemt nummer 2 i ‘Ekstra Bladets’ læsere afstemning: ‘Bedste guitarist i Danmark, 2010.

Nogle af de mere berømte optrædender han optræder med / har optrådt med, omfatter Sebastian, Allan Olsen, Erann DD, Puma Hedlund, Rory Ellis & The Devils højre hånd og Stine Michel.”

LSMR – Louise Støjberg ┃Martin Rauff

Ægteparret Støjberg-Rauff debuterede som duo med pladen ‘Appetite for Distraction’ (Go’ Danish Folk) i efteråret 2017. Pladen er drejet i en tradition der hviler på fortælling, og både rummer nik til amerikansk folkemusik, skandinavisk ditto, og til den rock og blues, de to har haft med sig siden ungdommen. Udtrykket er akustisk, og defineret af de to musikeres stemmer, sammen og hver for sig – noget der var medvirkende årsag til at Louise Støjberg modtog en Danish Music Award som ‘Årets Folk Sanger’ i 2017, og også til at duoen er at finde på listen over kunstnere ved FolkSpot på Tønder Festival i August 2018.

Hvide trækors og sprækker i mørket

Duoens sange fortæller konkrete historier med afsæt i vores samtid; som i sangen ‘White Wooden Crosses’, der lader en fortæller overveje, hvorfor det kun er læger og sygeplejersker der har gravsten ved et forlængst nedlagt forsorgshjem. De afdøde patienter hviler under en anonym græsplæne, hvor de trækors der engang vågede over dem, forlængst er forvitrede. Men sangene finder også afsæt i mere abstrakte landskaber – billeder fra grænselandet mellem cowboy-logik og Grundtvig, hvor mørket ofte hjælper lyset til at stå stærkere.

Louise Støjberg: Guitarer, Harmonika, Sang

Martin Rauff: Guitarer, Mandolin, Sang

Billetsalg

Billetter kan købes her på vores hjemmeside www.heim-event.dk eller i Dagli’Brugsen i Asperup.

Pris: Kr. 125,-