Har du lyst til at prøve kræfter med din mountainbyke

[Fra BGF]

Til alle MTB interesserede,

Som opfølgning på sidste vinters forsøg på at organisere lidt MTB træning har BGF allieret sig med Nørre Åby Cykelklub. NCK har opstart med MTB vintertræning lørdag den 18. oktober. Mødestedet er p-pladsen ved Vestfynshallen (lige overfor skolen) kl. 10.00.

Tanken er at, alle MTB’ere i Nr. Aaby, Baaring, Ejby osv. er inviteret til opstarten, hvor vi vil prøve at finde ud af om der er interesse for noget organiseret træning / turplanlægning. Alle er velkomne – erfarne, nybegyndere, unge, gamle osv. Turen vil gå til Tybrind og efterfølgende vil vi prøve at organisere en eller flere grupper på Facebook eller what’s app.

Kontakt. Henrik Lebeck – mob. 6120 1630 – for yderligere information.

BGF glæder sig til at se dig til en god gang cykling.

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet, BGF Idræt den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.