Første velkomstaften for tilflyttere en succes i Båring

5 nye familier blev godt modtaget af Lokal Kommunikation på den Rytmiske Efterskole i går aftes.

Velkostaften for tilflyttere 1Som noget nyt var den personlig velkomsthilsen og en velkomstkurv ændret til et decideret velkomstarrangement. Alle nytilflyttede familer henover sommeren var inviteret og heraf havde 5 familier taget imod tilbuddet.

I dagens anledningen var Middelfarts bosætningskonsulent, Anne-Marie, også inviteret og kunne sammen med Lokal Kommunikation tage godt imod de nye.

Og de gik ikke tomhændede hjem. Foruden viden om området, det aktive liv i foreningerne samt det tætte sammenhold og viljen til udvikling, blev der uddelt sponsorgaver fra lokale virksomheder, butikker og foreninger.  Nogle skulle efter velkomstaftenen direkte hjem at melde sig ind i Bamok, andre glædede sig at afprøve de “hemmelige stier og 

WP_20150924_19_15_39_Prosted” i  den lokale natur. Alle glade for velkomstarrangementet.

Rytmisk Efterskole havde lagt lokaler samt faciliteter til og det dejlige liv på skolen var rigtigt fine rammer for aftenen. Så alt i alt en aften med god karma og energi og vi glæder os i Lokal Kommunikation allerede til at tage mod det næste hold d. 25/11.

Skulle du få en ny nabo, som ikke automatisk får en velkomstinvitation fra Lokal Kommunikation, så henvis dem til os eller  www.BåringNyt.dk/ny-i-båring-2.

Dette indlæg blev udgivet i BåringNyt, Sang og musik den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.