Glade børn på boldbanerne i Båring

Sæsonen startet (2)sæssonen er startetOnsdag den 23. april startede det nye fodboldhold Futterne op i Båring GF. Trods regn og lave temperaturer, mødte i alt 30 børn op. Det var helt fantastisk at se så mange fremmødte børn boltre sig på det grønne græs med bolde og redskaber.

Futterne er et nyt fodbold-lege-hold bestående af seje piger og drenge i alderen 3-6 år. Konceptet bag Futterne er at det hele foregår i leg hvor bolden selvfølgelig er involveret.

Det har været svært at få yngre børn igang med det til tider tekniske spil, men med det nye koncept håber vi, at børnene synes at legen med bolden er sjovt og interessant.

Hver onsdag er der andre fodboldhold på banerne på Kærbyvej i Båring, og netop den onsdag var U7, U8, U9 drengene og U11, U12 pigerne også til træning, endda med flere nye spillere.

Der var virkelig liv og glade børn på boldbanerne i Båring.

/Charlotte Nyeng

Dette indlæg blev udgivet i BGF Idræt den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.