Faste indlæg hver måned: En gammel lokalhistorie & månedens virksomhed

byskilt_baaringnyt

Gamle lokalhistorier

Selv i gamle dage var Båring-Asperup og omegn ikke et kedeligt sted. Vi har i Lokal Kommunikation valgt at servere nogle af de gamle historier, som Lokalarkivet kan levere i store mængder. Brænder du inde med en historie, som Lokalarkivet ikke er bekendt med, er du meget velkommen til at henvende dig, sådan den kan komme i BåringNyt. Kaj er omdrejningspunktet for dette.

Månedens virksomhed

Ligesom området repræsenterer mange historier, er der også rigtigt mange virksomheder. Ca. 200 CVR-numre, Nogle kendte, men rigtigt mange, som lever en stille tilværelse.

Som led i at eksponere vores lokalområde samt at øge den lokale viden om vores område, vil vi – Lokal kommunikation, efter bedste evne – hver måned præsentere en lokal virksomhed. Ikke som reklame, men den historie, der er omkring virksomheden. Gammel som ung. Derfor opfordrer vi vores lokale virksomheder til at kontakte os for at hjælpe os med et portræt.

Send gerne uopfordret til post@baaringnyt.dk – eller vi vil komme jer i møde. Alternativt kan Helge kontaktes på 2025 9594.

Dette indlæg blev udgivet i BåringNyt, Lokalarkivet den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.