Input til udviklingsmøde 2015 :: Forslag til projekt “deleøkonomi”

Projekt – D E L E Ø K O N O M I

Det er største trend blandt de unge og ikke uinteressant for os andre. Hvorfor skal vi eje, hvis vi kan låne/leje? Måske en tilflytter-magnet…

Jeg stod i dag og savnede en fejemaskine, idet vi lige havde fået sandblæst vores ydermure med flere tons affaldssand til følge – og tænke … Hvorfor er vi her i byen ikke fælles om sådan en maskine?

 

Hvis vi gør det helhjertet, kan vi – foruden mange lokale, praktiske fordele – måske sætte os på landkortet, som en innovativ landsby med stærk tiltrækningskraft til unge, moderne familier. AirBNB og ûber har gjort det, måske vi kan gøre det på lokalplan?

Har du lyst til at diskutere muligheder, form og hvordan det kunne gøres – så giv dig til kende enten på facebookgruppen eller stil op og giv dig til kende på udviklingsmødet d. 5/11.

Jeg personligt synes det er en fantastisk idé.
Helge Møller Madsen, Strandgyden 18.

Har du andre forlag til lokale projekter, så send en mail til lokaludvalg@baaringbanke.dk.

 

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.