Få turisterne ud i Middelfarts opland

Vær med til at få flere turister ud på landet i Middelfart Kommune

 

Turisterne vil gerne ud på landet. Campister og sommer-husgæster elsker gode lokale oplevelser tæt på. De vil ger-ne smage lokale råvarer, og de vil også gerne vises rundt. Der er stor efterspørgsel på disse arrangementer. Det er grundlaget for de aktiviteter, som vi sætter i gang i Smag og Oplev.

Vi er i fuld gang med planlægningen af diverse tilbud i landdistrikterne i Middelfart Kommune for dette år og vil gerne have bidrag fra lokale aktører til aktiviteter.

Sidste år havde vi flere arrangementer, som var en stor succes såsom Fiskeren og Havbiologen, Brenderup Bageri, Bondegårdsbesøg, m.m. ´

Har du/I nogle gode idéer, så send gerne en e-mail til mail@smagogoplev.dk eller ring til Merethe Juul Thysen på 20285668 eller Karen Elberg på tlf. 61601103 hurtigst muligt.

Vi arbejder på planlægningen her i januar – april 2015, hvorefter vi udarbejder et katalog og annoncerer for de aktiviteter, som bliver igangsat i løbet af året.

Vil du vide mere …

www.facebook.com/smagogoplev
smagogoplev.dk/smag-og-oplev-vil-have-flere-turister-ud-pa-landet/

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet, Lokaludvalget den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.