Byens foreninger mfl. varmede op til www.BåringNyt.dk

Kalundgaard 17-03-2014

Lokale foreninger og institutioner var i aften samlet i Kalundgaards hyggelige kantine til et møde om, hvordan vi samlet løber vores nye kommunikations- og informationsplatform i gang. Formålet var – samlet – at varme op til lanceringen d. 2/4, hvor www.BåringNyt.dk bliver officiel.

Formålet med aftenen var at opnå en fælles erkendelse af, at vi alle bidrager til vores levende lokalområde og at vi dermed alle skal bidrage til at udbrede viden og information herom – nu via www.BåringNyt.dk. Det blev rigtig godt modtaget.

Rammerne var Kalundgaards hyggelige kantine og fællesrum, hvor vi var med til at indvie den nye kaffeautomat. Tak til Bjarke for at stille lokaler til rådighed.

Følgende foreninger og institutioner var repræsenteret: BGF, forsamlingshuset, Lokal Udvalget, kirkerne, BV Kyst, Legepladsen, Lokal Kommunikation. Skolen, SFO, Børnehuset og Pluto var alle forhindret i at deltage.

Dette indlæg blev udgivet i Båring Forsamlingshus, BGF Idræt, Kirkerne, Legepladsen, Lokaludvalget den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.