BGF halter. Der savnes friske bestyrelses- og ledelseskræfter.

Kom til generalforsamling d. 19. februar kl. 19:00.

BGF

Vores største fritidsaktiv i lokalområdet for børn og unge, BGF, har svært ved at stille bestyrelse og ledelse af de forskellige afdelinger. De, som har trukket hamlen de seneste år, er kørt trætte og vil afløses. Og respekt for det! Men det sætter vores alles BGF – og vores tilbud til unge – i en kritisk situation.

Der er mange unge som ældre, som har gjort et fantastisk stort stykke klubarbejde – og nogle fortsætter givet – men flere vil gerne give stafetten videre.

Derfor opfordrer BGF, at DU involverer dig – i første omgang gerne ved at deltage i BGF’s generalforsamling 

Torsdag den 19. februar kl. 19.00,
som finder sted i klubhuset, Kærbyvej, Asperup.
Din deltagelse er vigtig.

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet, BGF Idræt den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.