BåringNyt skilte på forsamlingshus og BGF klubhus

DSC06929 DSC06934Som nogle af de store aktører og informationsproducenter på BåringNyt.dk, har BGF og Båring Forsamlinghus fået deres eget skilt. Lokaludvalget har også til huse i BGF-klubhuset på Kærbyvej, så endnu en grund mere til “reklame” for, hvor alle kan holde sig orienteret om lokalomådet, aktiviteter og udvikling. Roerslev forsamlingshus har takket nej, selvom de også var i målgruppen.

Lokal kommunikation har stadig 2 skilte, der kan lånes i forbindelse med begivenheder eller til fastmontering, hvis der er den rigtige begrundelse. Kommunen synes ikke specielt rigtigt godt om ideen, at overdække de rigtige byskilte med vores BåringNyt-skilte, så det har vi lovet ikke sker fremadrettet. Det var med et smil fra kommunen.

 

Formålet er selvfølgelig mest muligt eksponering af Båring og omegn samt det det gode live i vores lokalområde. For lån af af skilt, kontakt Helge Møller Madsen, Lokal kommunikation, 2025 9594.

Dette indlæg blev udgivet i Båring Forsamlingshus, BåringNyt, BGF Idræt den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.