Spring til indhold

Båring Banke

"Højt til himlen, kort til alt andet"

‘Kommende aktiviteter

 

Update 27/8-15

 

Generalforsamling.

 

Det er så småt ved at være tid til dette års generalforsamling.

Desværre har projektet ligget “underdrejet” hele denne sæson, så der er endnu ikke så meget der skal behandles, men vi afholder naturligvis stadig generalforsamlingen, og er i skrivende stund ved planlægningen og udfærdigelse af dagsorden. Det er ikke endeligt fastlagt, men den foreløbige dato er 30. sept. 2015 kl. 19.
Vi skal nok sende besked ud, når den endelige dagsorden er helt på plads, og den endelige dato er fastlagt.
Med venlig hilsen Bestyrelsen

 

 

 

SANKT HANS AFTEN VED MOLEN, d. 23/6                                         

Husk at vi på mandag d. 23. juni tænder sankt Hans-bålet nede ved molen. Der er mulighed for at spise sin medbragte mad, og vi tænder børnebålet allerede sidst på eftermiddagen, så gløderne hurtigt er klar til skumfiduser og snobrød (vi sørger for dej, så husk pinde!) 

Det store bål tændes omkring kl. 20.00 – Vi glæder os til at se en masse lokale ansigter dernede til et hyggeligt og børnevenligt arrangement.

27. april: Affaldsindsamling. Vær med til at sørge for at stranden ser godt ud til den kommende sæson. Vi mødes ved molen kl. 10.00 og samler ind i et par timer. Derefter er der lidt hygge med øl og vand. Vel mødt.

ikke fastlagt: Tryg Fonden besøger igen i år BVK, og demonstrerer livredning, førstehjælp og tilbyder ture i deres rednings-RIB. Vi vil også forsøge at have andet udstyr ved hånden den dag, så det vil være muligt at prøve en kajak, en tur i en kano eller måske lidt krabbefiskeri.

Hurtigst muligt:  Igen i år vil vi tilbyde kurser i Kite-surfing. Der er rift om pladserne, så skynd jer at tilmelde jer hvis I har lyst til at deltage. Der vil være kurser løbende. Også kurser i havkajak er i støbeskeen, så hold jer opdateret her på siden.

14. september: Naturens dag. Vi har endnu ikke planlagt dagens aktiviteter, men lover at der vil være noget for både børn og voksne.