BAMOK fyldte fredag Bårings Multisal med dansk blues, når det er bedst

THorbjørn RIsagerI fredags var der igen “byfest i Båring”. Det havde BAMOK sørget for.

Denne gang var det Thorbjørn Risager & The Black Tornado, der leverede musik til festen i form af blues når det er bedst.

Følgende skrev Fyens.dk om koncerten:

“En blå-sort tornado ramte fredag aften Multisalen i Båring, da Danmarks varmeste navn på blues-scenen Thorbjørn Risager & The Black Tornado spredte karma over 300 publikummer til BAMOKS efterårskoncert… Du kan læse hele artiklen her.

Modsat tradition offentliggjorde BAMOK ikke, hvilken kustner der skal fylde multisalen til forårets koncert, hvor BAMOK fejrer 10 år.  Så det venter vi stadigt meget spændt på.

Endnu en gang: Godt gået BAMOK.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet, BAMOK, Sang og musik den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.