Sangforedrag med Rasmus Borring

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
27/09/2021
19:00 - 21:00

Lokation
Baaring Efterskole & Højskole

Kategorier


Baaring Efterskole & Højskole har hermed fornøjelsen af at invitere til sangforedrag med Rasmus Skov Borring mandag d. 27. september 2021 kl. 19.00. I sangforedraget inviterer Rasmus Skov Borring indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat. Heri indgår masser af fortællinger og sange fra den nye højskolesangbog, når han præsenterer både velkendt og nyt materiale.

– inkl. kaffe og kage i pausen. 

– se vores spritnye højskolesangbøger

– indvielse af vores nye gymnastik- og koncertsal

 

Arrangementet er udskudt fra december 2020 grundet corona og alle billetter er derfor pt. udsolgt. Hvis reglerne ændrer sig frigives der måske flere billetter, så hold øje på vores facebook og på skærmen i Dagli´ Brugsen Asperup.

 

Rasmus Skov Borring (f. 1981) er pianist, komponist og foredragsholder, uddannet cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra KU. Han har flere albumudgivelser bag sig, bl.a. “Den danske sang 1 & 2” med instrumentale klaverfortolkninger af højskolesange, to albums fra Rosendal/Borring-samarbejdet og ”Sangen har lysning” fra 2020 med nye fællessange.

Rasmus Skov Borring modtog i 2019 N.F.S. Grundtvigs Pris for sit arbejde med at formidle fællessangstraditionen både i Danmark og i udlandet. Han er komponist bag sangen ”Gi’ os lyset tilbage”, som netop er blevet optaget i Højskolesangbogen sammen med flere af hans andre sange.

COVID-19 Hvis arrangementet mod forventet skulle blive aflyst pga corona, kan du selvfølgelig få refunderet din billet. 

Vi følger gældende corona-retningslinjer, som opdateres herinde. Pt. skal man bære mundbind og medbringe et gyldigt coronapas.

 

Kh. Baaring Efterskole & Højskole