HEIM Sommerkoncert 2019

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
04/07/2019
19:00 - 23:00

Lokation
Kirkestræde 5, Asperup

Kategorier


HAVELÅGEN ÅBNER KL. 18:30

På gennembrudssinglen ’Mogens og Karen’ sang den danske sangskriver Christian Juncker om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven!

Og senere blev Juncker igen folkeeje med den populære sang ’Havana’ til serien ’Kurs mod fjerne kyster’.

Nu er Juncker ude med sit mest personlige og verdensanskuelige album til dato: Det nye album med titlen GLOBUS NV blev udsendt i slutningen af april 2018 og den første single blev ’Sidste nat på fabrikken’, som blev efterfulgt af: ‘Det Er Lige Meget’, ‘Som Det Er Lige Nu’ og ‘Donegall Road’, der alle bliver afspillet flittigt på DR Radio.

Albummet efterfølger det meget anmelderroste ’Bivirkninger’ fra 2016.

Juncker er genkendelig – aldrig kedelig. Der er eftertænksomhed samt catchy tekster og kompositioner i Junckers sange.

Til HEIM sommerkoncerter optræder Juncker live som duo.

Female Forest er et band med 5 drenge fra Jylland. Tilbage i 2012 blev bandet dannet i Ribe, men bor i København i dag. Musik inspiration kommer fra amerikansk folk pop med en lyd, der gør at mange mennesker tænker på Mumford og Sons, The Lumineers, osv.

Female Forest har eksisteret siden 2012 og er alle tætte venner.

I sommeren 2015 indledte Female Forest optagelsen af deres første album med producent Ejnar Videbæk i et studie på Amager. Blandingen og mastering er næsten færdige og danner grundlaget for et år rig på udvikling og koncerter.

Building Bridges er det seneste initiativ fra den danske moderne folkegruppe, Female Forest atmosfæriske folke-musikmelodier og kombinationer fra popens verden er klare udtryk for gruppens seneste udvikling.

Billetsalg

Billetter kan købes her på vores hjemmeside www.heim-event.dk eller i Dagli’Brugsen i Asperup.

Pris: Kr. 150,-