BåringNyt – Åben redaktion 3 onsdage i maj

Er du nysgerrig, vil lære at bruge, være en af os eller bare hilse på,
er du velkommen til BåringNyt Aben Redaktion en af onsdagene i maj.

Åben redaktion

På dagene 7/5 -14/5 – 21/5 holder vi til i Lokalarkivet på Byvejen 29c i tidsrummet 19:00 – 20:00 evt. 21:00, hvis der er “kunder i butikken”.

Der er ikke noget program, så kom blot og få svar på tiltale. Vi viser gerne løsningen frem, underviser i, hvordan du bruger løsningen, modtager et indlæg eller hvad der er behov for.

Vi ser maj som en prøve-måned. Hvis vi vurderer, det er en succes med åben redaktion, vil vi sandsynligvis gøre ordningen permanent i en eller anden form.

Lokalarkivet, Bygaden 29c, Båring

Vel mødt.

Mvh Lokal Kommunikation – BåringNyt redaktionen

 

Dette indlæg blev udgivet i Aktivitet, BåringNyt den af .

Om HelgeMM

Vi har boet på Strandgyden, Båring Mark siden 2006 og nyder det gode liv i vores by og dejlige natur med kort afstand til vand og alt andet. Jeg er aktiv i det lokalpolitiske byliv og i at styrke, at Båring forbliver en levende landsby i udvikling, der vil være et attraktivt sted for nye tilflyttere samt forblive et dejligt godt og dejligt sted for lokalbefolkningen. Jeg har virksomheden itOptimum, der leverer uvildig IT-rådgivning til virksomheder. Pt er jeg formand for Lokal Kommunikation, hvorunder dette website er skabt.